De fotograaf

Mijn naam is Bas Hemerik en ik ben werkzaam vanuit Hoogvliet in de gemeente Rotterdam.

Ik hoop u voor een goede prijs-kwaliteit verhouding diensten aan te bieden op het gebied van fotografie. Hierin is een ruim aanbod mogelijk, van evenementen en andere bedrijfsdoeleinden tot het maken van een particuliere fotoshoot.

Op het gebied van fotografie heb ik al een ruimte achtergrond opgebouwd. Ik ben werkzaam geweest voor een aantal bedrijven, waaronder Sporting Foto Nederland, een bedrijf wat gespecialiseerd is in fotografie op sportgebied; SMART RTV/LINQ FM, een lokaal radio- en televisiestation in Spijkenisse en Voorne-Putten; 112hoogvliet.nl, een bedrijf waar ik mede-eigenaar van ben en verslag brengt van incidenten in Hoogvliet. Ook festivals en evenementen worden bezocht, wat merendeels leuke foto’s oplevert.
Tevens is de natuur een mooi schouwspel voor verschillende soorten foto’s. Zo is de flora in vele opzichten op een mooie manier vast te leggen, maar dit geldt zeker ook voor de fauna.

Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen en/of opmerkingen hebben, schroom dan niet om het contactformulier in te vullen onder het kopje contact. Vermeld op dit formulier duidelijk uw vraag, zodat er gekeken kan worden wat voor u de beste mogelijkheid is om uw fotowens tot een succes te maken.

Ik hoop u binnenkort te zien.

 

Met vriendelijke groet,
Bas Hemerik